Loading...
Informeren 2016-12-18T14:09:52+00:00

Contact

Neem contact op om uw droombestemming en wensen voor uw gezin met mij te bespreken en ik zoek het graag voor u uit.

info@kidsentravel.nl

06-24994579 (WhatsApp’en mag ook!)

FAQ

Dit kan zeker. Wat op de pagina is slechts een selectie van bestemmingen. U kunt altijd contact met mij openen met uw wensen en dan kan ik dit zeker voor u uitzoeken.
Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties | VvKR
Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators

Garantieregeling | GGTO
Kids & Travel is aangesloten bij GGTO. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.