Reistips

/Reistips

Reistips

  • Niet in alle landen zijn campingbedjes aanwezig. Wellicht is een uitklapbaar tentje (travelcot) van Deryan handig. Dit beschermt uw kind ook tegen eventuele muggen en tevens hebben wij deze tentjes ook overdag op het strand gebruikt. Je kindje kan dan toch slapen. Tip: leg een dun kleedje over de bovenkant zo kan uw kindje uw niet zien en rustig gaan slapen. Deze tentjes bestaan voor peuters en voor baby’s.
  • Met autohuur gebruiken wij altijd google maps op onze smartphone. Dit is zeer handig om de route te bepalen en waar je op een bepaald moment rijdt. In onze accommodatie gebruiken wij de wifi om de route van A naar B in te vullen. Dit onthoudt google maps en vervolgens kan je op de kaart  onderweg precies zien waar je rijdt en of dit dus goed verloopt.
  • Tijdens het vliegen zorgen wij er altijd voor dat de favoriete knuffel mee is en dat wij iets te eten mee hebben, zoals bananen/soepstengels etc. Daarnaast hebben wij gemerkt dat potloden en kleurplaten goed werken en klei. Zorg eventueel ook voor een tablet met favoriete filmpjes. Dit is natuurlijk niet perse nodig als u vliegt met een maatschappij waarbij iedere passagier een eigen scherm in de stoel voor zich heeft.
  • Tegenwoordig kunt u vaccinaties ook thuis laten uitvoeren. Zeer handig voor kinderen die fijn in hun eigen vertrouwede omgeving een vaccinatie kunnen krijgen.

 

 

2016-12-18T14:09:53+00:00