Voorbereiding voor onze reis naar Vietnam & Cambodja

/Voorbereiding voor onze reis naar Vietnam & Cambodja

Voorbereiding voor onze reis naar Vietnam & Cambodja

Jaja het is bijna zover. Over 1,5 week vertrekken wij met onze 2 kinderen van 2 en 4 jaar op reis naar Vietnam en Cambodja. En natuurlijk hebben wij hier veel zin in! Ook onze zoon van 4 weet al precies wat we gaan doen. Zo weet hij dat we een bootcruise gaan maken op de Mekong, tempels gaan bezoeken en zwemmen in zee. Tevens hebben wij de landen gezamenlijk bekeken in de kinderatlas. Sindsdien pakt hij de atlas er vaak bij.  Tevens verheugd hij zich op het tv-schermpje wat hij in het vliegtuig in zijn stoel voor zich heeft J

Alle mooie accommodaties met zwembad en vaak 2 slaapkamers zijn enige tijd geleden al geboekt. Met z’n tweeen gingen we vaak op de bonnefooi. Nu met 2 kinderen is het toch wel fijn om veel van te voren geregeld te hebben. Dit scheelt een hoop gezoek ter plekke. Zo hebben wij onze cruise op de Mekong al geboekt, ook hier hebben wij 2 kamers, en de verschillende transfers die wij tussen steden nodig hebben. Hier hebben wij dus ter plekke geen werk meer aan.

Alle andere voorbereidingen zijn ook bijna klaar. Wij hebben ons visum binnen en hebben genoeg pasfoto’s om te overhandigen bij de verschillende grensovergangen. Zelfs Bosse weet dat hij een foto moest maken om deze bij aankomst af te geven op de luchthaven. Tevens hebben we afgelopen weekend onze reizigersvaccinaties gekregen. Dit hebben wij voor het eerst thuis laten doen en dit is een aanrader met kinderen. Je zet hun favoriete tekenfilmpje aan en voordat je het weet zit het prikje al in de arm, Ideaal!!! Bosse en Kenzo hebben er niks van gemerkt. In Cambodja hebben wij malariatabletten nodig en zelfs deze ontvang je gewoon per post bij je thuis.

Dit weekend gaan we de tassen inpakken en gaan wij goed bekijken wat voor speelgoed wij meenemen voor de kids. Klei heeft het op eerdere vakanties altijd erg goed gedaan, dus dit gaat zeker weer mee. Ook potloden en kleurboeken doen het overal erg goed. Een paar stukjes houten treinrails met treintjes zijn altijd ook leuk om mee te nemen. Vergeet ook niet het lievelingsboekje van je kindje.

Tijdens onze reis zal ik zeker ook bloggen, dus hou mijn website in de gaten! Tevens zal ik van mooie plekken en accommodties ook foto’s op instagram delen. Je kan mij volgen op:

https://twitter.com/KidsenTravel

www.facebook.com/kidsentravel/

www.instagram.com/kids_en_travel/

Deze staan ook als icoontjes onderaan mijn website.

2016-12-18T14:09:53+00:00